Registru


Informații

În registrul nostru veți găsi informații cu privire la camerele de supraveghere în funcție de numărul de înregistrare.

Acest număr este vizibil pe fiecare panou de informare la intrarea fiecărei localități care beneficiază de acest sistem.

Introduceți mai jos numărul camerei pentru a afișa toate detaliile referitoare la aceasta.

Sistemul de camere

Programul se adresează instituțiilor și autoritățiilor publice.

Cum puteți beneficia de acest serviciu?
Dacă pentru zona de risc există o analiză concretă, avizată și aprobată, acest serviciu este gratuit. În cazul în care nu există o astfel de analiză, ne puteți contacta pentru a vă ajuta în găsirea celor mai bune soluții legale de securitate.
Ce tip de informații sunt oferite?
Fiecare cameră are un număr unic de înregistrare, iar în baza noastră de date veți găsi analiza de risc, obiectivele urmărite, persoana responsabilă și informații de contact în cazul în care există sesizări cu privire la activitatea camerei.
Amplasarea camerelor
În funcție de analizele de risc, se vor stabili care sunt zonele expuse și care necesită o atenție sporită. Se va avea în vedere siguranța în spațiul public a cetățenilor.

Prin acest sistem se urmărește:

creșterea gradului de confort și siguranță pentru locuitorii din zonele monitorizate;
reducerea gradului de infracționalitate;
să poată să constituie dovadă materială pentru organele abilitate în cazul unor evenimente în zona supravegheată;
asumarea răspunderii în procesul de achiziții publice;
asigurarea transparenței în ceea ce privește utilizarea fondurilor publice.

Registrul Național al sistemelor de supraveghere publică respectă prevederile legale în ceea ce privește dreptul la protecția datelor cu caracter personal.
Înregistrările camerelor nu pot fi vizualizate de către public, ci doar de către o singură persoană autorizată. Camerele montate nu au ca scop monitorizarea cetățenilor, ci vor fi un instrument prin care aceștia vor fi protejați. Aceste înregistrări vor fi păstrate pentru o perioadă de 30 de zile, iar dacă ați avut un eveniment neplăcut în zona supravegheată, puteți contacta persoana responsabilă pentru a putea să vă ajute.